Kontakta oss/Bli medlem >>
För barnen

Vad händer i föreningen under 2020

 Tillbaka
   

KALENDARIUM FÖR 2020. Kalendariet kommer sedan att uppdateras efter hand.

Museet

Muséet är stängt för säsongen men vi kan fortfarande ta emot mindre förbokade grupper. P.g.a Coronapandemin kan vi inte ta emot större grupper. Under lågsäsong är kansliet normalt öppet tisdag - torsdag kl. 10 - 15. För vidare upplysningar ring museet, tel. 0176-502 59 eller skriv via e-mail: info@sjofartsmuseet.se.  OBS! Öppethållandet i Lars Matts Eriks sjöbod i Grisslehamn påverkar inte museets öppettider. 

Lars Matts Eriks sjöbod

Sjöboden är stängd för säsongen men vi hoppas på att kunna hålla öppet i samband med julmarknaden i Grisslehamn i december. OBS! Sjöboden hanterar bara kontanter och Swish.                  

Ångbåten S/S Elmsta

Sjöfartsmuseets ångbåt S/S Elmsta har kör sin sista reguljära turer för året. Vi hälsar alla välkomna åter sommaren 2021.

Temakväll

Tyvärr verkar det p.g.a Coronapandemin svårt att genomföra några temakvällar i höst. V har istället valt att ha ett föredrag om bärgningen av S /S Saxaren i samband med Kulturarvsdagen den 13 september. Se vidare information ovan.

Julmarknad i Grisslehamn

I samband med Julmarknaden i Grisslehamn i december hoppas  vi att vi kan ha öppet för visning och försäljning i Lars Matts Eriks sjöbod kl. 11 -15.

Övrigt

Kalendariet kommer att fyllas på efterhand, bl.a. planerar vi att delta i andra hembygdsdagar och liknande arrangemang. 

 

 

 
 Copyright 2020 Roslagens Sjöfartsminnesförening    Logga in