Kontakta oss/Bli medlem >>
För barnen

Vad händer i föreningen under 2021

 Tillbaka
KALENDARIUM FÖR 2021. Kalendariet kommer sedan att uppdateras efter hand. P.g.a. den rådande pandemin är det idag osäkert vilka evenemang som kan genomföras.  

 

Museet

Muséet är öppet kl. 10 - 16 alla dagar t.o.m. den 31 augusti (Midsommarafton stängt) P.g.a Coronapandemin kan vi inte ta emot större grupper. För vidare upplysningar ring museet, tel. 0176-502 59 eller skriv via e-mail: info@sjofartsmuseet.se.  OBS! Öppethållandet i Lars Matts Eriks sjöbod i Grisslehamn påverkar inte museets öppettider. 

Lars Matts Eriks sjöbod

Sjöboden kommer främst att ha öppet vid Postrodden, Midsommardagen, Engströmsdagen, Grisslehamnsdagen och Grisslehamns Julmarknad. Sjöboden kan även vara öppen på andra dagar under sommarsäsongen. OBS! Sjöboden hanterar bara kontanter och Swish.                  

Ångbåten S/S Elmsta

Sjöfartsmuseets ångbåt S/S Elmsta är nu sjösatt för säsongen. Båten kommer att gå två turer varje lördag mella den 3 juli och 28 augusti. Vi kan ta max åtta passagerare eller max 12 i samma sällskap. Anmälan sker i förväg via museet tel. 0176-502 59.

ElmstaNatta med Kanalkapprodd Inställt

Under Elmsta-Natta kommer vi att ha ett informations- och försäljningsbord Elmsta Park. Vi kommer också att genomföra den traditionella Kanalkapprodden. Anmäl gärna lag i förväg till muséet, tel 0176-502 59.

Sjömans- och skärgårdsvisor

Söndagen den 8 augusti blir det Sjömans- och skärgårdsvisor från utescenen på Kaplansbacken i samarbete med Väddö Musiksällskap. Vi dålig väderlek flyttar vi in i Båthuset.

Kulturarvsdagen

Lördagen den 11 september firar vi Kulturarvsdagen på museet. I vilken form kommer att avgöras av läget i Coronapandemin.

Temakvällar

Vi planera att ha två temakvällar under hösten 2021. Vi återkommer med ämnen och exakta tider.

Julmarknad i Grisslehamn

I samband med Julmarknaden i Grisslehamn i december kommer  vi att vi kan ha öppet för visning och försäljning i Lars Matts Eriks sjöbod kl. 11 -15.

 

 

 

 
 Copyright 2021 Roslagens Sjöfartsminnesförening    Logga in